Hoe gebruikt u Klikplus?

Voor u online gaat winkelen, bezoekt u eerst spits.klikplus.nl. Zoek of de webshop waar u uw aankopen wilt doen wordt vermeld. Staat de webshop op VMHC Spitsbergen.klikplus.nl? Klik dan op de link en doe uw aankoop bij de webshop van uw keuze.

Klikplus is een handige, gratis en volledig anonieme manier om uw club, vereniging of goede doel te sponsoren door bestellingen die u toch zou doen.

VMHC Spitsbergen.klikplus.nl werkt bij aankopen in webshops, maar ook bij het boeken van een vakantie of het kopen van een cursus. Het is ook leuk om nieuwe webshops te ontdekken via Klikplus. Het enige dat u hoeft te doen is via een klik op Klik & Sponsor naar de webshop te gaan en daar uw bestelling te plaatsen.

Elke bestelling is 100% anoniem. Wij zien alleen de bedragen, maar kunnen dit op geen enkele wijze aan personen koppelen. U bestelt dus geheel veilig zoals u dat gewend bent. Echter sponsort u VMHC Spitsbergen met uw aankoop. De webshops die wij vermelden op VMHC Spitsbergen.klikplus.nl keren namelijk een percentage aan commissie uit per transactie. Deze commissie wordt door Klikplus aan VMHC Spitsbergen uitbetaald.

Vertel anderen over deze webshop